Wilt u ook ruimte voor toekomstmogelijkheden?

neem dan nu contact op

Gericht op uw wensen.

Tamsma denkt met u mee over de stappen die u wilt zetten met uw onderneming en vertaalt uw financiële situatie naar kansen en mogelijkheden. Onze no-nonsense aanpak en nuchtere kijk op zaken, ziet u terug in realistische adviezen die haalbaar en uitvoerbaar zijn. Onze adviezen geven ruimte voor toekomstmogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op

Industrie

U heeft ambities en doelen met uw onderneming. Tamsa geeft advies bij het maken van de juiste keuze en helpt u om de juiste route uit te stippelen.

MKB

Als ondernemer in het MKB heeft u veel zaken het hooft te bieden. Wij zijn uw sparringpartner voor al uw ondernemersvragen en denken met u mee.

Zorg

Er zijn verschillende vragen die u bezig houden. Tamsma denkt na over mogelijke situaties die zich kunnen voordoen en heeft de oplossing paraat.

ZZP

U bent net met uw onderneming gestart en er komt zoveel op u af! Een overzichtelijke administratie en inzicht in uw financiën, dat is waar u behoefte aan hebt.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Via deze berichten houden we jullie op de hoogte van zakelijke ontwikkelingen, exteren en intern.

Bv oprichten kan online (2023*)

Bv oprichten kan online (2023*)

Wil je een besloten vennootschap (bv) oprichten? Dat kan binnenkort online, zonder dat je naar een notariskantoor hoeft te gaan. De notaris stelt een akte op die je samen via video...

lees verder
Verbod op het gratis meegeven van plastic bekers en bakjes (1 juli 2023)

Verbod op het gratis meegeven van plastic bekers en bakjes (1 juli 2023)

Verkoop je eten en drinken voor gebruik onderweg of om af te halen? Het is straks verboden plastic wegwerpbekers en plastic voedselverpakkingen gratis mee te geven. Je moet je klan...

lees verder
FOR verdwijnt – ondernemer moet nu aan de slag met zijn ‘pensioen’

FOR verdwijnt – ondernemer moet nu aan de slag met zijn ‘pensioen’

Met ingang van 2023 vervalt de mogelijkheid om ten laste van de winst een oudedagsreserve op te bouwen. Een bestaande (per 31 december 2022) oudedagsreserve wordt op basis van de h...

lees verder

Tamsma denkt met u mee.

Uw onderneming helpen aan ruimte voor toekomstmogelijkheden. Dat is wat we doen. We hebben al bijna 45 jaar ervaring in het adviseren en ondersteunen van bedrijven op het gebied van administratie, jaarrekeningen, belasting- en ondernemersadvies. Ons doel is uw onderneming verder te helpen. Dat doen we op de nuchtere Friese manier waar we in het noorden bekend om staan. Onze werkwijze kenmerkt zich door een open, directe en duidelijke manier van communiceren. Dit resulteert in realistische en heldere adviezen en een persoonlijke dienstverlening waarbij u zich uitgedaagd en gemotiveerd voelt.

Wilt u ook ruimte voor toekomstmogelijkheden?