diensten

Administratiedesk

Nooit meer een eindeloze voorraad aan bonnetjes doorspitten op zoek naar die ene uitgave. Nooit meer een boeking op een verkeerd grootboeknummer. Een administratie waar u op kunt bouwen, en waarmee u uw bedrijf naar de toekomst kunt brengen. Dat is waar wij voor staan. Cijfers zijn uiteraard belangrijk voor uw onderneming. Het is de basis waar uw onderneming op steunt. Met ons online systeem, dat in de cloud aanwezig is, kunt u alle benodigde cijfers zelf terugvinden. Altijd en overal. U heeft actueel inzicht in al uw financiële gegevens. Waar en wanneer u het nodig heeft. Dus ook als u net even bij een klant bent, of als u op weg naar een afspraak nog iets na wil zoeken. Bij Tamsma is het mogelijk.

Flexibele administratie

Ons systeem is ook flexibel. U kunt zelf bepalen of u alleen gebruik wil maken van onze administratieve ondersteuning, of dat we u ook helpen bij het inrichten en bijhouden van uw administratie. Wij kunnen, samen met u, kijken naar het verhaal achter de cijfers. Want zonder een juiste interpretatie van de cijfers, bent u nog nergens.

Waar veel ondernemingen vaak blijven hangen in het nu, nemen wij vast een voorschot op de toekomst. Wij adviseren u, over uw kansen en verbeterpunten.

De administratie van de toekomst

Waar veel ondernemingen vaak blijven hangen in het nu, nemen wij vast een voorschot op de toekomst. Wij adviseren u, over uw kansen en verbeterpunten. En dragen oplossingen aan voor problemen die u misschien nog helemaal niet had geconstateerd. Zo heeft u grip op uw onderneming. Zo ontstaat er ruimte voor toekomstmogelijkheden.

 

Denkt u dat u met ons advies wél verder komt?

neem contact op