diensten

Verslaglegging

Al uw cijfers staan netjes in uw boekhoudprogramma. En nu? Wij verwerken uw administratie tot een begrijpelijk en helder overzicht: de jaarrekening. Hiermee heeft u een totaalbeeld van uw onderneming voor ogen. In één oogopslag kunt u zien hoe u ervoor staat. Dit verslag is uiteraard de basis voor al uw vervolgstappen. Wij maken voor u een goed leesbare rapportage. Ook als u geen financiële voorkennis heeft. Heeft u toch nog vragen? Dan staan wij altijd klaar om het u uit te leggen. Zoals u dat van ons gewend bent.

Een verslag: en dan?

Waar het om draait is natuurlijk wat u doet met de gegevens die wij u bieden. Wij kunnen samen met u de cijfers interpreteren en vooruitkijken. Welke verbeteringen kunt u doorvoeren? Bent u al op de goede weg? Ook bespreken wij uw toekomstplannen. Wilt u gaan investeren, een nieuwe markt betreden of denkt u wellicht aan een overname? Met behulp van ons inzicht in uw cijfers, kunnen wij u adviseren over uw toekomstplannen. Zodat u aan het einde van uw financiële jaar precies weet waar u aan toe bent.

Onafhankelijk, eerlijk en transparant. Wij bekijken alle factoren die van invloed kunnen zijn op uw doelen.

Inspringen op de toekomst

Misschien bevindt u zich in een snel veranderende markt, of heeft u ambitieuze plannen. Wanneer u hier behoefte aan heeft, kunnen wij ook ieder kwartaal een verslaglegging voor u opstellen. Zo kunt u meteen inspelen op de kansen die op dat moment aangeboden worden. Met Tamsma kijken wij naar uw toekomst. Heeft u interesse in de mogelijkheden die de verslaglegging van Tamsma biedt? Neem dan contact met ons op.

 

Denkt u dat u met ons advies wél verder komt?

neem contact op