diensten

Financieringsbemiddeling

Financier of investeer met Tamsma. Droomt u van de volgende stap met uw onderneming? Of wilt u investeren in nieuwe creatieve initiatieven? Tamsma kijkt graag buiten de gebaande paden en daarom zijn we enthousiast over nieuwe financieringsmogelijkheden. Maar daarbij verliezen we ook traditionele financieringsbronnen niet uit het oog. Ruimte in de cijfers betekent ruimte voor toekomstmogelijkheden! Daarom sloten we ons aan bij Collin Crowdfund en zijn we officieel Connected Crowdfund Adviseur.

Financiering voor ondernemers

Wilt u ook ruimte voor toekomstmogelijkheden via serieuze investeerders? Vertaal uw cijfers naar nieuwe kansen en maak uw ambities waar! Crowdfunding is een flexibele, gedegen en snelle manier van financieren. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Crowdfunding biedt nieuwe kansen voor ondernemers, maar ook voor investeerders!

Investeren in crowdfunding

Wilt u een goed rendement maken tegen verantwoorde risico’s? Door te investeren in crowdfunding kunnen ondernemers hun ambities waarmaken. Crowdfunding biedt nieuwe kansen voor ondernemers, maar ook voor investeerders! Crowdfunding realiseert met een grote groep mensen (de crowd) de financiële middelen die nodig zijn. Dit zorgt voor een win-win situatie voor ondernemers én investeerders. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Crowdfunding Advies bij Tamsma

Crowdfunding is een manier om de bestaande financieringsbehoefte op te lossen. Wij richten ons op de financiering van (gevestigde) ondernemers via investeerders die een mooi rendement willen bereiken tegen verantwoorde risico’s. Wij creëren inzichten in waar de kansen voor u liggen. Vervolgens kunnen wij u ook helpen het afsluiten van de financiering die past bij uw behoefte.

 

Denkt u dat u met ons advies wél verder komt?

neem contact op